790.home_vit.50x52.png771.Frisorforetagarna_logo_cmyk_tryck.gif

 

För dig & din familj
 

 

Förälder, make/maka, sambo, arbetsgivare, husägare, företagare, anställd. Vilka roller har du? Hur skulle du påverkas om olyckan är framme? Har du råd att vara sjuk? Hur skulle din familj drabbas ekonomiskt om du skulle bli sjuk eller avlida?

 

Frågor som inte är roliga, men viktiga att ställa. Vi har gjort det enkelt för dig; som medlem i Frisörföretagarna har du möjlighet att teckna ett specialanpassat försäkringsskydd.

 

 

 

Företagarpaketet
 

Då vi vet att många tycker att försäkringar är tråkiga och krångliga, har vi samlat flera försäkringar till ett "Företagarpaket". Detta för att det ska bli enkelt för dig att få ett bra försäkringsskydd. Givetvis väljer du själv vilka delar du önskar teckna!

Lägg till
 

Här nedan kan du läsa om de  personförsäkringar som finns att teckna till för dig som medlem. Under "Företagarpaketet" visar vi på hur ett bra försäkringsskydd bör se ut.
 

Utökning till Sjuk-& Olycksfallsförsäkring

Utöka din Olycksfallsförsäkring med Sjuktillägget, så får du en Sjuk- & Olycksfallsförsäkring. Då lämnas också ersättning för medicinsk invaliditet orsakat av sjukdom.

 

Definition av begreppet sjukdom

Med sjukdom avses en, under försäkringstiden, konstaterad försämring av hälsotillståndet, fysisk eller psykisk, som inte är att betrakta som olycksfallsskada. Sjukdomen anses ha inträffat den dag försämringen konstaterades av läkare.

Sjuktillägget upphör vid utgången av den månad du uppnår 67 år.

 

Bra & viktig information 
 

Här nedan hittar du bra och viktigt information om personförsäkringarna som finns att tillgå via ditt medlemskap i Frisörföretagarna.

 

Autogiroansökan

Fyll i denna blankett och sänd in till oss antingen via mail eller brev.

Autogiroansökan

Förköpsinformation

Mycket information om försäkringarna hittar du genom att klicka på respektive försäkring till vänster. Vill du ha mer detaljerad information så finns både Förköpsinformation och villor.

Fortsättningsförsäkring

Om du har haft personförsäkringar längre tid än 6 månader så kan du ha rätt att teckna fortsättningsförsäkring om du inte är kvar som medlem. Fortsättningsförsäkring finns inte för alla försäkringar. Omfattning och pris skiljer.

Vänligen klicka dig vidare till Vitea Lifes hemsida enl nedan och logga in med bank-id för att teckna Fortsättningsförsäkring eller Seniorförsäkring.

 

Fortsättningsförsäkring

Fortsättningsförsäkring Senior

Personuppgifter

Din personliga integritet är viktig för oss. För att du ska vara trygg med att vi värnar din integritet finns det på den här sidan information om hur vi behandlar dina personuppgifter. Klicka här.

Pris

Kostnad för försäkringen styrs av hur gammal du är, vilken karenstid du önskar, hur mycket fasta kostnader du har, vad du tar ut i lön m.m.

 

Prisexempel:

Ålder: 26 år
Lön: 25 000 kr/mån
Fasta kostnader: > 15 000 kr/mån
Karenstid Avbrottsförsäkring: 14 dagar
Karenstid Sjukinkomstförsäkring: 30 dagar
Vårdförsäkring: Remisskrav

 

För en individ som har enligt ovan så skulle Företagarpaketet kosta 602 kr/månad (exkl. företagsförsäkring).

 

För att se exakt pris för just dig, använd onlineteckningen

Vårdplaneringen

Om du har Vårdförsäkringen, och behöver komma i kontakt med vårdplaneringen, ring 0920-25 16 40

 

 

1033.Rundel_-_rakna_offert_och_eller_teckna_online_NY.162x.png

 

 

Filmen om Inger