789.home.50x52.png703.Logga.90x90.png

 

Hej!

Välkommen till Sveriges Tandteknikerförbunds medlemsförsäkringar

 

 

Här kan du som medlem i Sveriges Tandteknikerförbund läsa om vilka försäkringar som finns via ditt medlemskap och hur ett bra försäkringsskydd bör vara uppbyggt. Du kan även hämta ditt senaste försäkringsbevis, se fakturor och få fram ansökningshandlingar, skadeanmälningar med mera.

 

 

Logga in

 

 

917.Rundel_-_foretagsforsakring.358x.png


Det är mycket som kan gå fel…. Nedan har vi samlat försäkringar som gör att du enkelt får ett mycket bra skydd för din verksamhet.
 

Laboratorieförsäkring
En branschanpassad företagsförsäkring som innehåller det mesta, utökad för att passa alltifrån enmansföretaget till företag med många anställda. Ett gemensamt är att ni alla är tandtekniker i första hand.
 

Fordonsförsäkring
Söderberg & Partners har samlat ett stort antal av mindre motorkunder i en upphandling för att få en mycket prisvärd motorförsäkring. Med stort fokus på villkorsanalys kan vi nu erbjuda en unik och marknadsledande försäkringslösning till en konkurrenskraftig premie. Bättre premier och bättre försäkring på samma gång!
 

Avbrottsförsäkring p.g.a. arbetsoförmåga
Blir du sjuk upphör intäkterna, medans kostnaderna fortsätter att komma in. Är du på grund av sjukdom tvungen att anlita en kollega, så är även detta en merkostnad i företaget.
 

Läs mer »

894.Rundel_-_Personforsakring.358x.png


Att köpa försäkring i grupp ger både villkors- och prismässiga fördelar som på ett enkelt sätt ger dig ett bra försäkringsskydd.
 

Ägare och för de som saknar kollektivavtal
Som ägare eller anställd utan kollektivavtal, omfattas du inte av det skydd som kollektivavtalet ger. Du får därför förlita dig på samhällets skydd, och sen komplettera med egna försäkringslösningar för att få en trygghet för dig och din familj.
 

Anställd med kollektivavtal 
Kollektivavtalets försäkringar kan behöva kompletteras för att ge dig och din familj den trygghet du önskar om olycka eller sjukdom skulle drabba dig.
 

Läs mer »

900.Rundel_-_Pensionssparande.358x.png


Tjänstepensionen (pensionssparande via ditt företag)
kommer att spela en alltmer avgörande roll. Pensionssparande via Söderberg & Partners upphandlade pensionsplaner så får du del av de rabatter vi lyckats förhandla fram.
 

Läs mer »